Minut on haastettu...huh...

Tuulento / Tuulennon tupa, Satu / Talven Tarmo ja Hellevi / KUHKI-korut haastoivat minut...hih...mutta haastehan olikin varsin mukava!  :-) 

1254744801_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

HAASTE KUULUU NÄIN:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti. 
   
1. Näköaisti on erittäin tärkeä. Menettäisin paljon ilman tuota aistia. En näkisi luonnon kauneutta, en pystyisi kuvaamaan sitä. Liikkuminen olisi hankalaa. Koko maailma muuttuisi ilman tuota aistia.
 
2. Kuuloaisti on myös tärkeä. Koko äänimaailma on niin laaja, siksi se on tärkeä. Yhtä tärkeä on myös hiljaisuus josta nautin aivan suunnattomasti.
3. Tuntoaisti on tärkeä ja etenkin kylmän ja kuuman tuntemus. Sitähän voisi polttaa kätensä kiehuvassa vedessä ilman tuntoaistia. Myös tuntemus henkisellä puolella on tärkeä.
    
4. Hajuaisti on melko tärkeä. Tuoksuihin liittyy paljon muistoja. Koivujen tuoksu kesäisen sateen jälkeen, lapsuuden heinäpellon tuoksut, metsämansikat...
 
5. Makuaistilla on myös merkitystä, vaikka se saakin listallani viimeisen sijan. Toki pidän hyvästä ruuasta ja oli hyvää myös täytekakku jonka tein kummityttöni synttäreille. Mutta olen huomannut että kun on jotain mielekästä tekemistä niin eihän sitä malta laittaa edes ruokaa, siinä välillä keitän vain kahvit ja korvaan aterian vaikkapa voileivillä.
 
Tämä olikin varsin mielenkiintoinen haaste kun sitä oikein lähdin pohtimaan. Ei noitten aistien merkitystä aina niin ajattele, mutta kyllähän niitten merkitys on suuri. Toivon vain saavani pitää kaikki aistit jollakin tavalla koko elämäni ajan.
   
Nyt teen sitten sääntörikkomuksen. En haasta ketään vaan toivon että jos ketä lukijaa tämä haaste kiinnostaa, niin kehottaisin nappaamaan haasteen mukaan ja jättämään siitä viestin.  :-)